Bos pixa.jpg
Ontdek jouw Ware liefdevolle Zelf   💚

Onze ziel heeft veel levens geleefd op aarde en heel veel meegemaakt. Alles wat we onafgerond met ons meedragen uit het verleden, past niet meer bij de nieuwe trilling van liefde en eenheid waar de aarde nu naar toe beweegt en komt aan de oppervlakte. 
 
We worden uitgenodigd om een 'grote schoonmaak' te houden. Alles uit het verleden wat onverwerkt nog aanwezig is in ons systeem en wat ons niet meer dient mag in liefde erkend worden en naar het licht gebracht.

Om jouw proces hierin te ondersteunen bied ik healing sessies aan met gezongen lichttaal, zie hier onder. 
 
Expressie cvs lagen.jpg
a864bf6e-5bee-43e5-b68b-a4715a0a9247.JPG

Healing sessie

 Een healing sessie heeft de intentie meer van jouw liefdevolle zelf naar voren te laten komen en meer van wat jouw innerlijk licht in de weg zit los te laten en aan het licht te brengen. Blokkades in onze energielichamen maken dat levensenergie niet vrij kan stromen en hierdoor kunnen we het gevoel hebben 'vast te lopen' in het leven. Bijvoorbeeld door negatieve overtuigingen, emotionele blokkades, schaamte, schuld en conditionering. Ook kan er soms een zielencontract zijn die ons niet meer dient of dragen we entiteiten bij ons die ons ook niet meer dienen. :) Hierdoor kunnen ons somber voelen, een laag zelfbeeld ervaren of neerslachtige gedachten.

 

Door in een sessie informatie die ons hoogste goed niet meer dient naar voren te brengen, te erkennen en aan het licht te brengen, kan er meer van jou Ware liefdevolle Zelf naar voren komen. 💚 

 

Ik werk hierbij met een combinatie van verschillende methodes; regressie therapie, reading/healing (het vertalen van informatie in het moment beelden, woorden en energie) en het zingen van klanken die doorkomen ter ondersteuning aan het helingsproces. 💚 

meisje lagen website.jpg
vrouwtje met bokkades.jpg

💚    Healing sessie    1 uur     € 100,-  

Contact

foto website.jpg

Groningen

info@ilseoversier.com

0611074240

Geef je op voor mijn nieuwsbrief en ontvang updates en muziek!