Bos pixa.jpg
vrouwtje met bokkades.jpg
Ontdek jouw authentieke zelf   💚

Onze ziel heeft vele levens geleefd op aarde en heel veel meegemaakt. Alles uit het verleden wat onverwerkt nog aanwezig is in ons systeem en wat ons niet meer dient wordt in deze tijd aan het licht gebracht. We worden nu uitgenodigd om een 'grote innerlijke schoonmaak' te houden. 

Om jouw proces hierin te ondersteunen bied ik regressie sessies en stembevrijding sessies aan. Zie hier onder. 
 
Expressie cvs lagen.jpg

Tarieven

Regressie Sessie            -  1,5 uur      € 100,-  

Stembevrijding Sessie   -  1 uur     €  80,-

meisje lagen website.jpg

Regessie sessie 

 Regressie betekend, 'teruggaan'. Een regressie sessie heeft de intentie om meer vanuit jouw authentieke zelf te kunnen gaan leven. Ervaringen uit het verleden, in dit leven of een vorig leven, die een impact hebben gemaakt of traumatisch zijn geweest kunnen soms in het hier en nu nog niet volledig verwerkt zijn. De impact van een dergelijke gebeurtenis kan dan een blokkade achterlaten in ons energie systeem, waardoor de levensenergie niet vrijelijk stroomt. We creëeren vaak onbewust een beperkende overtuiging en een strategie om niet opnieuw geconfronteerd te worden met een situatie die ons opnieuw aan deze onverwerkte pijn herinnert. De impact blijft echter vastzitten in ons aura en laat de levensenergie stagneren. We ervaren dan ergens in 'vast te lopen' in het leven. We herinneren alleen vaak de herkomst of kern van het probleem niet meer bewust. 

 

In een regressie sessie gaan we dan 'terug' met onze aandacht naar de ervaring uit het verleden waar we een deel van onszelf al het ware hebben achtergelaten. Zo kunnen we hier bewustzijn naar toe brengen en de impact van deze ervaring alsnog verwerken op alle niveau's: mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Hierdoor kunnen met met ons bewustzijn steeds meer in het hier en nu komen en kan er weer creatie en doorstroming plaatsvinden. 

 

Een eerste sessie is deels een intake waar in een inventariserend gesprek informatie verzamelen over jou en het verleden. Ik werk hierbij met een combinatie van regressie therapie en reading/healing (het vertalen van informatie zoals beelden, woorden en energie).

Voel je welkom om een afspraak te maken! 💚

Contact

f277c7a6-c474-4ba5-bf70-24cf13cbe9bf.jpg

Groningen

info@ilseoversier.com

0611074240

Geef je op voor mijn nieuwsbrief en ontvang updates en muziek!