top of page
1I2A0461 2.jpeg

Muziek

Muziek en zang verbindt, heelt, brengt vreugde, licht en liefde en maakt zo veel los in de mens!

 

Ik voel dat ik mijn creativiteit en muzikaliteit graag deel. In het brede scala aan wat er allemaal mogelijk is met muziek en zang bied ik nu drie vormen aan:

 

De concerten met Sebastiaan en Sebastiaan, violist en cellist onder de naam: Ilse Oversier. 

Voor rustige en ontspannende settings de solo 'Sounds of Healing' optredens. 

En de mantra en singing cirkel workshops. 

 

In overleg kan er altijd per evenement gekeken worden welke prijs en welk concept het beste past! Zo geef geef ik ook wel eens een muzikale bijdrage voor bijvoorbeeld lezingen met een zelfde intentie als de muziek. Voel je vrij om hier contact over op te nemen om dit te overleggen per locatie.

 💚

Sounds of Healing concert

           

Een Sounds of Healing optreden heeft de intentie om te ontspannen en genieten van harmonieën, klanken en zelfgeschreven songs die op intuïtieve wijze worden gezongen. 

 

Ik neem jullie mee in een muzikale reis en een warm bad van klanken en begin met een sound healing met de 432 hrz kartse klankschalen. Vervolgens neem ik jullie mee met melodieën gespeeld op de handpan en zelfgeschreven nummers over de nieuwe tijd waarin we leven en de taal van de natuur, begeleid op de gitaar. 

 

De Sounds of Healing optredens zijn een unieke, vreugdevolle en ontspannende ervaring.  💚

Biotopendag-2022-92.jpeg

Ilse Oversier

Samen met Sebastiaan Hidding (violist) en Sebastiaan Wiering (cellist) spelen we een repertoire met eigen gecomponeerde indie/folk muziek.

De zelfgeschreven songs met bezielde teksten worden op intuïtieve en verhalende wijze gezongen en hebben de intentie om ons te verbinden met onze oorsprong en te herinneren aan onze essentie op aarde. 💚

Wij brachten twee single uit en ons debuut album komt deze herfst uit!

Ilse en seb en seb.jpg
5b778464-56c3-45be-ae00-dbe4ebde9d64.JPG

Stembevrijding en mantra cirkel
 

De mantra workshop heeft de intentie om meer van jouw Ware Zelf naar voren te laten komen. 💚 

 

Vaak hebben we veel oordelen over onze stem. We hebben eens gehoord niet te kunnen zingen of we houden onze stem, en daarmee onszelf in! De stem is een reflectie van ons innerlijk en hoe meer we onszelf weer toestaan de stem vrij te laten, hoe vrijer en ruimtelijker we onszelf weer kunnen gaan voelen in het dagelijks leven. Stem expressie en het zingen van mantra's is een hele fijne manier om de stem weer vrij te  laten stromen en ontdekken.

 

 Dit is een bijeenkomst vol inzicht, ontdekken, heling en vreugde. We gaan stembevrijdende oefeningen doen, het lichaam bewegen, chanten en mantra's zingen.

 

Een vreugdevolle en warme avond in een fijne cirkel. Je krijgt een mantra sheet met bestaande en zelfgeschreven mantra's en illustraties mee naar huis. 

Kosten voor deze mantra workshop zijn 30 euro pp. 

Geef je op voor de nieuwsbrief en ontvang updates en muziek!

bottom of page