foto website ilse.jpg

Over Ilse 

Vanaf jongere leeftijd was ik mij gewaar van de spirituele wereld en voelde ik mij verbonden met de aarde en de natuur. Vanaf mijn pubertijd begon ik mij een bestaan voorafgaand aan dit leven te herinneren en voelde ik een liefdevolle herkenning in de natuurlijke elementen die mij herinnerde onderdeel te zijn van het grote geheel. 

 

Ik ben opgegroeid in een omgeving waar er van jongs af aan zweethutten, ceremonies, themadagen en indianen waren die over de vloer kwamen. Door ouders die zich hier mee bezig hielden heb ik vanaf jonge leeftijd veel mogen herinneren en leren over spiritualiteit, traumaverwerking, vorige levens en sjamanisme. 

Vanaf mijn pubertijd zat ik een tijd lang met mezelf in de knoop. Ik zorgde niet goed voor mijn lichaam en was vaak moe, onzeker, angstig en nalatig. Ik was overweldigd door vele prikkels vroeg mij af wat ik deed in dit leven op aarde in wereld die niet resoneerde met mijn ziel!

 

Ook ontstond in deze periode een subtiel maar zo'n krachtig gevoel dat ik op aarde ben met een reden. Ik ontving een liefdevolle fluistering 'Remember my child, remember who you are..'

 Ik keerde naar binnen en voelde een bereidheid te doorvoelen wat ik daar tegenkwam. Ik begon aan een grote 'innerlijke schoonmaak' fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 

Tijdens deze helingsreis ontdekte ik mijn authentieke stem 💚. Zij transformeerde mee van binnen naar buiten en hoe meer ik mijzelf belichaam hoe helderder m’n stem wordt. Een prachtige ontdekking waarin ik ben gaan zien dat ieder lichaam in essentie kan zingen. 

 

Ilse nieuwe aarde.jpg

 

 Ik voel dat ik in dit leven op aarde ben om mijn ware zelf te zijn, te spelen en te genieten van de prachtige schoonheid van moeder natuur, en mooie liefdevolle creaties de wereld in te brengen leidend naar een Nieuwe Aarde. 💚

Fijn om je te ontmoeten in deze reis! 

Liefs, Ilse

IMG_6343.HEIC

De afgelopen jaren heb ik mijn creatieve en therapeutische kwaliteiten mogen ontwikkelen.

 

In 2018 rondde ik een studie af aan de kunstacademie Minerva in Groningen, en in januari 2021 studeerde ik af aan de opleiding voor holografische regressie- en reïncarnatietherapie (SRN) in Utrecht.

Contact

f277c7a6-c474-4ba5-bf70-24cf13cbe9bf.jpg

Gieten

info@ilseoversier.com

0611074240

Geef je op voor mijn nieuwsbrief en ontvang updates en muziek!