top of page
foto website ilse.jpg

Over Ilse 

Hoi, leuk dat je kijkt op deze pagina over Ilse :) Hier zal ik iets delen over mijzelf en mijn leven tot nu toe!

 

Vanaf jongere leeftijd voelde ik mij verbonden met de aarde en de natuur. Als kind verhuisden we met mijn oudere zus en vader en moeder vanuit de randstad, vlak bij Rotterdam, naar een boerderij in Drenthe. Hier groeide ik op in een omgeving met veel natuur, zweethutten, ceremonies, themadagen en indianen die over de vloer kwamen. Doordat mijn ouders zich hiermee bezig hielden heb ik vanaf jonge leeftijd veel mogen herinneren in mijzelf over spiritualiteit, traumaverwerking, vorige levens en de tradities van indianen. Hier ben ik heel dankbaar voor omdat ik nu voel dat het mij een basis heeft gegeven om uit te dragen wat ik nu doe. 

Vanaf mijn pubertijd rezen de vragen in mij: Wie ben ik en wat doe ik hier op aarde? Waarom voel ik mij soms zo anders dan anderen? Ik begon mij toen ‘zwaarder’ te voelen en zat een tijd lang met mezelf in de knoop. Ik zorgde niet goed voor mijn lichaam en was vaak onzeker, moe, angstig en nalatig. Ik was overweldigd door vele prikkels van de vroeg mij af wat ik deed in wereld die niet resoneerde met mijn ziel.

 

Ilse nieuwe aarde.jpg

Na verloop van tijd ontstond er een her-ontmoeting met de spirit van de natuur en het grote geheel. Een subtiel maar krachtig gevoel dat ik op aarde ben met een reden. Liefdevolle fluisteringen van de natuur vertelden mij: 'Remember my child, remember who you are..'

 Ik keerde naar binnen en voelde een bereidheid te doorvoelen wat ik tegenkwam. Ik begon aan een grote 'innerlijke schoonmaak' fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 

Tijdens deze helingsreis ontdekte ik mijn authentieke stem 💚. Zij transformeerde mee van binnen naar buiten en hoe meer ik mijzelf belichaam hoe helderder m’n stem klinkt. Een prachtige ontdekking waarin ik ben gaan zien dat ieder lichaam in essentie kan zingen. 

 

 Ik ervaar veel vreugde bij het samenbrengen van mensen en muzikale momenten te creëeren, zoals het geven van een concert of samen met elkaar de stemmen laten resoneren in een singing cirkel. Ook vind ik het heel fijn de creatieve energie te laten stromen en te schilderen. Ik geniet onwijs van de schoonheid van moeder natuur en zij is een oneindige bron van inspiratie en motivatie voor me om mooie creaties de wereld in te brengen leidend naar een liefdevolle wereld, een Nieuwe Aarde. :) 💚

Fijn om je te ontmoeten in deze reis broeder of zuster! 

Liefs, Ilse

De afgelopen jaren heb ik mijn creatieve en therapeutische kwaliteiten mogen ontwikkelen.

 

In 2018 rondde ik een studie af aan de kunstacademie Minerva in Groningen, en in januari 2021 studeerde ik af aan de opleiding voor holografische regressie- en reïncarnatietherapie (SRN) in Utrecht. Ik geef nu geen regressie therapie meer, maar een eigen vorm van stembevrijding sessies die ik nu geef. Ik geef nu stembevrijding sessies, concerten en mantra en singing cirkels.

Voel je vrij contact op te nemen voor vragen of een afspraak! :)

Contact

f277c7a6-c474-4ba5-bf70-24cf13cbe9bf.jpg

Gieten

info@ilseoversier.com

0611074240

Geef je op voor mijn nieuwsbrief en ontvang updates en muziek!

bottom of page