top of page
foto website ilse.jpg

Over Ilse 

Hoi! Leuk dat je kijkt op deze pagina over Ilse :) Vanaf jongere leeftijd voelde ik mij verbonden met de spirituele wereld, de aarde en de natuur en vanaf mijn pubertijd begon ik mij een bestaan voorafgaand aan dit leven te herinneren. Ik voelde een liefdevolle herkenning in de natuurlijke elementen die mij herinnerden onderdeel te zijn van het grote geheel. 

 

Ik ben opgegroeid in een omgeving waar er van jongs af aan zweethutten, ceremonies, themadagen en indianen waren die over de vloer kwamen. Doordat mijn ouders zich hiermee bezig hielden heb ik vanaf jonge leeftijd veel mogen herinneren en leren over spiritualiteit, traumaverwerking, vorige levens en sjamanisme, waar ik heel dankbaar voor ben!

Vanaf mijn pubertijd zat ik een tijd lang met mezelf in de knoop. Ik zorgde niet goed voor mijn lichaam en was vaak moe, onzeker, angstig en nalatig. Ik was overweldigd door vele prikkels vroeg mij af wat ik deed in dit leven op aarde in wereld die niet resoneerde met mijn ziel.

 

Ook ontstond in deze periode een subtiel maar krachtig gevoel dat ik op aarde ben met een reden. Ik ontving een liefdevolle fluistering 'Remember my child, remember who you are..'

 Ik keerde naar binnen en voelde een bereidheid te doorvoelen wat ik tegenkwam. Ik begon toen aan een grote 'innerlijke schoonmaak' fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 

Tijdens deze helingsreis ontdekte ik mijn authentieke stem 💚. Zij transformeerde mee van binnen naar buiten en hoe meer ik mijzelf belichaam hoe helderder m’n stem klinkt. Een prachtige ontdekking waarin ik ben gaan zien dat ieder lichaam in essentie kan zingen. 

 

Ilse nieuwe aarde.jpg

 

 Ik ervaar veel vreugde bij het samenbrengen van mensen en muzikale momenten te creëeren, zoals het geven van een concert of samen met elkaar de stemmen laten resoneren in een singing cirkel. Ik geniet onwijs van de prachtige schoonheid van moeder natuur en zij is een oneindige bron van inspiratie en motivatie voor me om mooie liefdevolle creaties de wereld in te brengen leidend naar een Nieuwe Aarde. 💚

Fijn om je te ontmoeten in deze reis broeder of zuster! 

Liefs, Ilse

IMG_6343.HEIC

De afgelopen jaren heb ik mijn creatieve en therapeutische kwaliteiten mogen ontwikkelen.

 

In 2018 rondde ik een studie af aan de kunstacademie Minerva in Groningen, en in januari 2021 studeerde ik af aan de opleiding voor holografische regressie- en reïncarnatietherapie (SRN) in Utrecht.

Ik geef nu individuele stembevrijding sessie en mantra singing cirkels.

Contact

f277c7a6-c474-4ba5-bf70-24cf13cbe9bf.jpg

Gieten

info@ilseoversier.com

0611074240

Geef je op voor mijn nieuwsbrief en ontvang updates en muziek!

bottom of page