foto website ilse.jpg

Over Ilse 

 Vanaf jongere leeftijd ervaarde ik meer dan alleen het fysieke en tastbare in de wereld. Als kind en in mijn pubertijd ervaarde ik een vanzelfsprekende liefdevolle verbondenheid met de natuur, de aarde en het universum, en deze verbondenheid heeft mij er aan herinnert onderdeel te zijn van het grote geheel. Ook was ik mij gewaar van de spirituele wereld, ervaar ik  

Vanaf mijn pubertijd zat ik een aantal jaren behoorlijk met mezelf in de knoop. Ik zorgde niet goed voor mijn lichaam, was vaak moe en nalatig, somber en had last van veel angsten en onzekerheden. Ik vroeg me af wat ik deed in dit leven op aarde en ervaarde een sluimerende ondertoon van ontevredenheid over mijzelf en mijn leefstijl. Ook heb ik nooit echt het gevoel gehad helemaal te passen in de mentaliteit van de westerse maatschappij en voelde mij 'anders'.

 

 

Ergens had ik de herinnering dat ik in potentie veel meer kon zijn dan dat ik liet zien. Ik hield mezelf ‘klein’ omdat ik angst ervaarde om mezelf te laten zien.

 

Van jongs af aan zijn er bij ons thuis zweethutten, ceremonies, themadagen en indianen geweest waardoor ik veel heb mogen leren over sjamanisme, spiritualiteit, traumaverwerking en reïncarnatie. Intuïtief voelde ik sterk dat ik mijzelf terug wilde vinden en ik ging op zoek naar therapieën en manieren om mijzelf te helen. Ik begon aan een ‘grote schoonmaak’, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 

Tijdens dit proces ontdekte ik onder anderen mijn authentieke stem en ben ik begonnen met zingen en het schrijven van muziek. 💚 Ook heb ik de afgelopen jaren mijn creatieve en therapeutische kwaliteiten mogen ontwikkelen. In 2018 rondde ik een studie af aan de kunstacademie en in januari 2021 studeerde ik af aan de opleiding voor holografische regressie- en reïncarnatietherapie (SRN).

 

Ilse nieuwe aarde.jpg
IMG_6343.HEIC

Nu voel ik dat ik op aarde ben om mijn ware potentieel te belichamen, mijn talenten te delen, plezier te hebben en mooie liefdevolle creaties de wereld in te brengen leidend naar een Nieuwe Aarde. 💚

Liefs, Ilse 💚