top of page
Bos pixa.jpg

Individuele stembevrijding sessie   -  Ontvouw jouw authentieke zijn!


 

Onze stem is iets heel bijzonders, we laten ermee van onszelf horen en we communiceren via onze stem met elkaar. Ook maken we onszelf zichtbaar via onze stem! Via de stem geven we eigenlijk erkenning aan onszelf, 'hallo hier ben ik'. Vaak kan het hierdoor ook als spannend of kwetsbaar worden ervaren onze stem vrijer te laten stromen. We hebben al gauw oordelen over onze stem of vinden dat het op een bepaalde manier 'moet klinken'.  De stem is een reflectie van ons innerlijk en hoe meer we onszelf toestaan de stem vrijelijk te laten stromen hoe ruimtelijker en vrijer we ons kunnen gaan voelen in ons hele lichaam en dagelijks leven!

In essentie is jouw unieke en perfecte authentieke stem al aanwezig. Er is eigenlijk niemand die jou kan vertellen hoe deze 'moet' klinken! Er zit vaak alleen nog het een en ander in de weg wat maakt dat de stem niet vrijelijk stroomt.

 

Ik bied een fijne ruimte om in de Finse Kota waar we kijken in het moment wat er nodig is om jouw authentieke impuls te ontdekken. 

Voel je welkom om een afspraak te maken! 

Locatie: Hullenweg 18, Roden

Expressie cvs lagen.jpg
IMG_1799.HEIC

Ervaringen

Goedemorgen lieve Ilse 
 

Ik voel me dankbaar dat ik dit met jou mag doen en ontdekken 🙏🏻
Een groot verlangen om vanuit m’n ziel, mijn innerlijke stem te laten horen. 

 

Gisteren ben ik bij Ilse geweest voor een stembevrijdings sessie. 

Ze heeft me rustig meegenomen, zonder iets te moeten of een druk te voelen naar binnen toe. Diverse lagen van gevoelens die voorbij kwamen mocht ik voelen, alles is welkom. 

Steeds dichter kwam ik bij m’n hart en mocht mijn hart zingen, zo zacht en liefdevol. Tranen van ontroering liepen over m’n wangen. Ilse neemt je op een hele pure, liefdevolle manier mee in wat er van binnen gevoeld mag worden. Ze luistert, is aanwezig, voelt en stemt af in het moment wat er mag ontstaan, daardoor kon ik openen. 

Dankjewel Lieve Ilse

Hartegroet Ingrid 💞
 

 

Ik heb vandaag 5 uur in de auto gezeten voor een stembevrijdingssessie met Ilse: Ik ben er helemaal blij mee! :)

Bij aankomst werd ik ontvangen met een lekker kopje koffie waarna we aan de slag gingen. 

We hebben vooraf gedanst en gezongen waardoor we lekker in ons lichaam kwamen. Vanuit daar gingen we wat
stem oefeningen doen, waarbij de begeleiding van Ilse me een veilig en warm gevoel gaf. 

Op een gegeven moment kreeg ik van Ilse de leiding en volgde zij mijn stem; dit ontroerde me en zal ik nooit meer vergeten. 

Ik ben een stukje authentieker naar huis gegaan, 

Dankjewel!

Luuk (20)

bottom of page